Minden kategória

Hírek

Kezdőlap> Hírek

Sikeresen megtartották a Jishuo Medical interspinous fixáló rendszerének új termékértékelő találkozóját

Idő: 2023-04-04 Találatok: 231

Konferencia Bevezetés

1. április 2023-jén délután a Changzhou Jishuo Medical Equipment Co.-ban a Changzhou Jishuo Medical Equipment Co.-ban nagyszabásúan megtartották a Csiangsu tartomány Ipari és Információtechnológiai Minisztériuma által rendezett új termékértékelő megbeszélést a "csontokközi rögzítési rendszer"-ről. Az Ipari és Informatikai Iroda, a Wujin Kerületi Ipari és Informatikai Iroda, a Wujin Iparpolitikai Osztály és a Nyugat-Taihu-tó Gazdaságfejlesztési Iroda részt vett ezen az új termékértékelő megbeszélésen; Az ülésen megalakult a Jishuo Medical Interspinous Fixation System új termékértékelő bizottsága, és a bizottság tagjai: Tang Hai professzor a Pekingi Barátság Kórházból, amely a Capital Medical University tagja, Yang Qun professzor a Dalian Orvostudományi Egyetemhez tartozó Első Kórházból, Li professzor. Chun, a Capital Medical University munkatársa és Li Chun professzor a Pekingi Hagyományos Kínai Orvostudományi Kórházból, amely a Capital Medical University tagja. A Pekingi Hagyományos Kínai Orvostudományi Kórház a Capital Medical University tagja, Prof. Li Chungen, Prof. Liao Bo a Légierő Katonai Orvostudományi Egyetem Tangdu Kórházából, Prof. Yao Haoqun a Nanchang Egyetem Első Társult Kórházából, Prof. Zhang Erlin az Északkeleti Kórházból Egyetem, Prof. He Kunjin a Hehai Egyetemről, Prof. Zhang Zhiyong a Huabei Általános Bányászkórházból és Prof. Zhao Hong a Changzhou Hagyományos Kínai Orvoslási Kórházból; Jiang Xiaofeng elnök, Kou Wanfu vezető alelnök és más felsővezetők vettek részt az értékelő értekezleten, és együtt tanúi voltak az új koncepciónak, az új technológiának és az "interspinous fixation system" új alkalmazásának, valamint a Jishuo orvosi innováció legújabb vívmányának.

Konferencia ülésszak

A riportülésen Kou Wanfu úr átfogó magyarázatot adott az új termék „interspinous fixation system”-ről, valamint a vezetők és a szakértők több oldalról is megkérdőjelezték és megvitatták a terméket, mint például az anyag, a szerkezet, a teljesítmény és a klinikai előnyei, ill. áttekintette a termékvizsgálati jelentést, a vizsgálati jelentést és egyéb kapcsolódó információkat.

Az értékelő bizottság úgy ítélte meg, hogy a termék "interspinous fixation system" technológiai szempontból a következő jellemzőkkel rendelkezik: felismeri az azonnali rögzítés szerepét a klinikai alkalmazásban; a posztoperatív rehabilitáció során interspinális és interlamináris csontösszeolvadást érhet el; a megjelenés kialakítása folyamatos többszegmenses alkalmazást valósít meg (alkalmazható az L5-S1 résre); klinikai szempontból a készítmény kombinálható más klinikailag, a termék kombinálható más sebészeti eljárásokkal a hatékonyság javítása és a szövődmények csökkentése érdekében.

Az értékelő bizottság nagyra értékelte a Jishuo Medical műszaki innovációs munkáját. Az értékelő bizottság egyhangúlag egyetértett abban, hogy a bejelentett új termékdokumentumok hiánytalanok és szabványosak, a termék műszaki mutatói, kísérleti paraméterei és minőségellenőrzése megfelel az értékelési követelményeknek, és a termék elérte a hazai vezető szintet (első a maga nemében). Kínában).

Találkozó összefoglalása

Találkozó sziluettje

Az „interspinous fixation system” új termékértékelő értekezletének sikeres összehívása újabb szilárd lépést jelent a Jishuo Medical új termékkutatási és fejlesztési munkájában, amely továbbra is a technológiai innovációra és a piac vezető alaptechnológiájára orientált nemzetközi vállalkozássá válik. jövő.

Fordítva a www.DeepL.com/Translator (ingyenes verzió)

untitled11_副本

Előző Vissza a hírekhez Következő